به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مسعود تقوی اظهار کرد: شرکت دانشبنیان طعم و رنگ فریر از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز کرده و تنها واحد تخصصی کشور در تولید بومی رنگهای خوراکی طبیعی بهشمار میآید. کارگاه این شرکت در کیلومتر ۵ جاده نجفآباد اصفهان با مساحتی بالغ بر ۵ هزار متر مربع فعال است و بخشی از تولیدات خود را به کشورهایی همچون عراق و افغانستان صادر کردهایم. همچنین با توجه به ظرفیتهای بالای این محصولات، در حال برنامهریزی برای ورود به بازار کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا هستیم.
وی با اشاره به ویژگیهای محصولات تولیدی این شرکت افزود: رنگدهندههای طبیعی فریر تماماً از منابع گیاهی تولید میشوند و در صنایع مختلف غذایی نظیر تولید چیپس، پاپکورن، نوشیدنیها و پخت کیک، همچنین در مصارف خانگی مورد استفاده قرار میگیرند. مزیت اصلی این محصولات نسبت به رنگهای شیمیایی، سلامت و عدم بروز عوارض جانبی است. رنگهای شیمیایی در درازمدت میتوانند باعث بروز بیماریهایی نظیر بیشفعالی در کودکان، افسردگی، آسم و سایر اختلالات مشابه شوند، در حالی که رنگهای طبیعی نه تنها چنین مخاطراتی ندارند بلکه برخی از آنها بهدلیل منشأ گیاهی، خاصیت درمانی نیز دارند و برای تقویت عمومی بدن مورد استفاده قرار میگیرند.
مدیرعامل شرکت طعم و رنگ فریر ادامه داد: یکی از مشکلات رنگهای شیمیایی این است که در مواجهه با حرارت، به اجزای سازنده خود تجزیه شده و به این ترتیب مضرات آنها افزایش مییابد اما در رنگهای طبیعی تولید شده توسط فریر، چنین تجزیهای رخ نمیدهد. همچنین با تحقیق و توسعهای که در این شرکت انجام شده، محصولی تولید کردهایم که در مقابل نور دچار کاهش میزان رنگدهندگی نمیشود. این موضوع یک مزیت مهم در مقایسه با نمونههای شیمیایی و حتی برخی نمونههای خارجی است.
تقوی خاطرنشان کرد: این شرکت در حال حاضر برای حدود ۳۰ محصول خود، پروانه بهرهبرداری از سازمان غذا و دارو دریافت کرده و علاوه بر آن دارای گواهی ایزو ۹۰۰۱ و ۲۲۰۰۰ و همچنین گواهی حلال است. محصولات رنگدهنده این شرکت در رنگهای مختلفی نظیر نارنجی، سبز کلروفیل، مشکی، قهوهای و زرد تولید و روانه بازار میشود. همچنین محصولات این شرکت علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای همسایه صادر شده و برنامه توسعه صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا در دستور کار است.
وی با اشاره به سبد متنوع تولیدات فریر گفت: علاوه بر رنگدهندههای طبیعی، شرکت فریر ۱۳ نوع طعمدهنده پودری مختلف نیز تولید میکند که از نظر سلامت، برتری قابل توجهی نسبت به نمونههای خارجی دارد و در عین حال مقرون به صرفهتر است. از جمله طعمدهندههای تولیدی میتوان به کچاپ، پیاز جعفری و سرکه نمکی اشاره کرد که در صنایع غذایی و تولید انواع اسنک کاربرد فراوان دارند.
شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون بهعنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور نقش ایفا کرده است.
تعداد بازدید : ۴۱ تاریخ: 1404/04/28
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.